Temat dla wszystkich naszych dzielnych hokeistek. Coraz częściej słyszę, że czują się niedoceniane na forum.
Zapraszam do wypowiedzi zarówno nasze dzielne Panie jak i ich wiernych kibiców 8)
jestem za tym żeby kobiety miały też szansęgry w hokeja-czemu jest odwrotnie??
naprzód.janów napisał/a:
Witam!
Temat dla wszystkich naszych dzielnych hokeistek. Coraz częściej słyszę, że czują się niedoceniane na forum.
Zapraszam do wypowiedzi zarówno nasze dzielne Panie jak i ich wiernych kibiców 8)
ehe Kobety maja szanse gry... same to sobie wywalczyły! za co je strasznie podziwiam!
W Polsce jest juz 12 drużyn Kobiecych Poziom jest dosc wyrównany, poniewaz wszystkie kluby (procz stoczniowca '99) powstały w latach 2004/06. z czego w tym roku az cztery!
Mecze Kobiet staja na wyzszym poziomie niz mecze naszych extraligowych gwiazd W meczach Kobiet widac wieksza wole walki, dziewczyny daja z siebie 120% swoich mozliwosci (co tu ukrywac, narazie skromnych) Dlatego warto przychodzic na takie mecze... BO... One graja bo kochaja hokej, a nasze extraligowe gwiazdy graja bo kochaja... hajs :oops:
Wysłany: 14 Listopad 2006, 18:31
hakaan napisał/a:
Baby do garów!!!! :wink:
Typowe podejście hanysa :czarownica:
"Baba jest stworzona do gotowania, sprzątania, rodzenia dzieci.
Chłop natomiast do pracy i leżenia na wersalce po pracy".
Znajdź mi taką głupią która by się na to w tych czasach zgodziła. :wink:
Odpowiadam Ci na Twoje pytanie,moja żonka jest taka, pozwala mi po pracy na leżenie,albo poklikanie sobie tu -np.na tym forum:) a co do gry kobiet w hokeja to też mam mieszane uczucia, bo jednak w kobietach jest coś co powinno być dla nas;) a hokej dla przwdziwych mężczyzn.Ale dobra jak tak bardzo edi chcecie to sobie grajcie, zawsze to świat będzie ciekawszy,odkrywczy bym powiedział. pozdrawiam UKHK
Masz takie pojęcie o Ślązakach jak ja o babskim hokeju.Poza tym wydaje mi się,że prędzej byś się sesr..ła aniżeli napisała coś niedowalając Ślązakowi.Domyślam się że o mieszkańcach Śląska wiesz tyle ile Ci przekazali koledzy z sektora....
Wysłany: 15 Listopad 2006, 02:00
hakaan napisał/a:
Baby do garów!!!! :wink:
Chyba tylko do zmywania po obiadku :lol:
A co do kobiet na lodowiskach to wolę oglądać piękne i zadbane na trybunach niż spocone, poobijane, oślinione z powybijanymi zębami na lodzie. :lol:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum